Durek Verrett: Bekymret for egen sikkerhet

11/01/2024 10:10

redaktion

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
- Vi vurderer løpende å politianmelde hver enkelt sak.

Siden han ble romantisk involvert med prinsesse Märtha Louise (52), har Durek Verrett fått betydelig oppmerksomhet i den norske pressen. Dette har spesielt skjedd i kjølvannet av hans kontroversielle uttalelser.

I et intervju med Nettavisen avslører Verrett nå at han regelmessig mottar trusler og negativ oppmerksomhet gjennom sosiale medier. Den vedvarende omtalen har økt bekymringen hans for egen sikkerhet.

De siste ukene har den 49 år gamle Verrett valgt å unngå å kommentere saker overfor pressen. Onsdagens rapport fra Nettavisen indikerer imidlertid at den økende mengden hets i sosiale medier har tvunget ham til å bryte tausheten.

- Jeg føler at mediene og det norske folk sier at jeg trekker rasismekortet uten grunn. Media har tradisjon i å bare snakke med dem som misforstår og misliker meg - og publisere det. Det bidrar til polarisering. I ytterste konsekvens får det alvorlige følger for meg, sier Verrett til Nettavisen, og legger til at han har fått nok.

Dette er ikke første gang Verrett har opplevd hets i pressen. Ved årsskiftet tok han et oppgjør med norsk presse, der han påpekte at han følte seg hetset for tidligere saker som har vært i medienes søkelys.

- Vi vurderer løpende å politianmelde hver enkelt sak. Det er klinkende klart. Hver eneste kommentar som kommer framover vil bli vurdert individuelt om det skal anmeldes til politiet, det forteller Simon Valvik, Verretts manager til Nettavisen.

- Den norske pressen er stadig ute etter meg. De tar hver eneste ord jeg sier og snur det til det de tror det betyr, slik at folk kan bli opprørte og at de kan få klikkene sine og gjøre meg til en «cash cow» (en person eller et produkt man tjener penger på, red.anm.), sa Durek på Instagram.

I den forbindelse hevdet han at mediene ønsker å fremstille ham som en «sjarlatan» eller en person som bedrar andre.

Verretts manager uttalte da til NTB at en video Verrett delte var hans måte å uttrykke hvordan han føler seg behandlet av den norske pressen i det siste.

Manageren understreket Verretts ønske om mer nyansert diskusjon og flere stemmer i mediene.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.