Gmail introduserer ny funksjon: Nå trenger du aldri å gjøre dette igjen

28/02/2024 12:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google introduserer nå en helt ny måte for deg å få tilgang til e-postene dine på.

Google endrer måten vi samhandler med e-post ved å introdusere en banebrytende ny funksjon kalt Lesemodus i Gmail.

Denne funksjonen, som først ble introdusert i 2022, har som mål å forbedre brukeropplevelsen ved å lese e-post til brukere, noe som gjør den spesielt nyttig for personer med spesifikke behov, ifølge The Sun.

Lesemodus tar tekst-til-tale-teknologien et skritt videre ved å eliminere visuelle distraksjoner på skjermen, slik at brukerne bedre kan konsentrere seg om innholdet i e-posten. Dette initiativet er en del av Googles større mål om å gjøre Internett mer tilgjengelig for alle.

Det er verdt å merke seg at lesemodus ikke bare er begrenset til Gmail, men har også blitt integrert for å fungere med visse e-poster samt sosialt medieinnhold som Threads og X (tidligere kjent som Twitter), noe som utvider omfanget og gjør det mulig for brukere å opplev fordelene med funksjonen på tvers av forskjellige plattformer.

Selv om Google har påpekt at funksjonen kanskje ikke fungerer med alle typer e-post og på alle sosiale medieplattformer i sin nåværende form, kan Android-brukere – inkludert de med Pixel-, Samsung- og OnePlus-enheter – allerede nyte lesemodus.

Det er fortsatt usikkert om funksjonen vil bli tilbudt iPhone-brukere i fremtiden. Det er også håp blant appens fans at Reading Mode skal integreres direkte i Googles Chrome-nettleser på Android-enheter.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.