Kjent britisk skuespiller er død

17/04/2023 14:45

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren som har blitt kjent for over 100 roller i filmer og TV-serier gjennom årene, inkludert 'The Phantom of the Opera' og 'A Scent of Honey', har gått bort i en alder av 90 år.

Hvis du blar gjennom listen over over 100 filmer og TV-serier som britiske Murray Melvin har spilt i, vil du se hvor allsidig skuespiller han var.

Men det blir ikke flere prestasjoner på storskjerm eller på TV fra veteranen, for nå er han død 90 år gammel.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Blant hans store og kjente roller var som Reyer i filmen The Phantom of the Opera fra 2004, samt rollen som Geoffrey Ingham i klassikeren A Scent of Honey i 1961.

CV-en inneholder også så forskjellige oppgaver som en rolle i 'Barnaby' og rollen som dommer i sangeren Emeli Sandés musikkvideo for hiten 'Clown'.

Artikkelen fortsetter under videoen...

Debuterte i 1957
Dødsfallet skjedde sist fredag på St. Thomas' Hospital i London og er bekreftet av avdødes agent.

Selv om han dukket opp i et stort antall filmer og TV-serier, var det på teaterscener han oftest gjorde seg bemerket i løpet av den lange karrieren som ble sparket i gang helt tilbake i 1957.

I 1964 debuterte han på Broadway i New York.

Murray Melvins agent fortalte The Hollywood Reporter at skuespilleren fullførte det som skulle bli hans siste prosjekt tilbake i november i fjor - filmen 'The Undertaker'.

Han imidlertid ikke å begynne innspillingen av filmen «The Ghost of Harold Wilson», som ellers var planlagt til mai i år.

Den eksakte dødsårsaken er forresten ikke spesifisert.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.