Melissa Berrara sparket fra 'Scream': Anklaget for antisemittisme

24/11/2023 23:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har skuespilleren fått sparken fra «Scream»-filmene.

I løpet av de siste 25 årene har «Scream»-filmene trukket til seg en dedikert seerskare som søker en balanse mellom komikk og skrekk. Det skriver Sol.

Selv om den sjette filmen ble lansert tidligere i år, forventes det at den syvende filmen vil se dagens lys om et par år.

Melissa Berrara, som har spilt en sentral rolle som karakteren Sam Carpenter i både den femte og sjette filmen, vil imidlertid ikke være å se i «Scream VII».

Hun fikk nylig sparken på grunn av uttalelser knyttet til Gaza-konflikten, ifølge Variety.

I løpet av eskaleringen av krigen på Gazastripen etter 7. oktober, har skuespilleren flere ganger delt sine synspunkter om konflikten på sosiale medier.

Blant annet delte hun et Instagram-innlegg som karakteriserte situasjonen i Gaza som "et folkemord" og "etnisk rensing".

I et innlegg fra 27. oktober oppfordret hun folk til å forene seg for både palestinere og israelere, samtidig som hun ba de amerikanske myndighetene om å legge press på begge landene for en våpenhvile.

En talsperson for Spyglass Media Group, produksjonsselskapet bak «Scream», benekter at Berrara fikk sparken på grunn av hennes støtte til Palestina, slik noen har antydet. I stedet hevder talspersonen at hun har spredt antisemittisme.

- «Spyglass» ståsted er klinkende klart: Vi har nulltoleranse for antisemittisme og oppfordring til hat på noen måte, inkludert falske referanser om folkemord, etnisk rensing, Holocaust forvrengning eller noe som åpenbart krysser grensen til hatytringer, sier talspersonen til magasinet.

Læs også:

Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.
Søvneksperter bekrefter: Spis denne frukten hver dag før sengetid, og du vil ikke angre En enkelt frukt før sengetid kan være løsningen på søvnproblemene dine.