Musikkindustrien i sorg: Ung rapper og skuespiller død bare 26 år gammel

13/02/2024 14:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fans og følgere har uttrykt sin sorg og beundring.

Den tyske rapscenen er i sorg etter tapet av den talentfulle artisten Pablo Grant, bedre kjent under artistnavnet Dead Dawg. Grant døde uventet 6. februar i en alder av bare 26 år på grunn av en blodpropp.

Nyheten om hans plutselige død ble annonsert av bandet hans søndag kveld, akkompagnert av et gripende svart-hvitt-bilde av den unge stjernen. Dette er skrevet av The Sun.

Familien bak den avdøde rapperen ga ut en offentlig uttalelse: "Artist, skuespiller, musiker og en del av BHZ, Pablo Grant, døde uventet... som et resultat av en blodpropp." De uttrykte samtidig sin dype sorg og ba om fred i denne vanskelige tiden, mens de takket Pablos fans for deres støtte gjennom årene.

Dødsfallet kom bare dager etter at BHZ uventet avlyste sin planlagte turné, som skulle starte 8. februar i Wien og avsluttes 1. mars i Berlin.

Gruppen siterte "svært kortsiktige sykdomsrelaterte årsaker" som årsaken til kanselleringen, og forutså ikke den tragiske hendelsen som skulle følge.

Pablo Grant var ikke bare en anerkjent skikkelse i musikkverdenen; han hadde også gjort seg bemerket som skuespiller i flere TV-serier og filmer, inkludert «Misfit», «SOKO Hamburg» og «In aller Freundschaft». Født og oppvokst i Berlin, hvor han fikk sin skuespilleropplæring ved Transform-skuespillskolen, hadde han et sjeldent talent som overskred kunstneriske sjangre.

Fans og følgere har uttrykt sin sorg og beundring for Pablo på sosiale medier, med mange som beskriver ham som en «legende» og «en sann konge» hvis arv og kjærlighet vil bli husket og æret.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.