Seerne raser mot Jakten på kjærligheten deltaker: "Skammelig oppførsel!!"

10/10/2023 17:24

Sofie

Nyheter
Foto: Fremantle/TV 2.
Foto: Fremantle/TV 2.
Vekker sterke reaksjoner.

Jan Thomas (56) tar på seg en ny rolle denne høsten foran TV-skjermen i Jakten på kjærligheten.

Den kjente stylisten møtte selv sin partner Harlem Alexander (35) under innspillingen av TV-serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i 2019.

Denne høsten spiller han rollen som Karsten giftekniv og skal hjelpe andre med å finne lykke.

I den 20. sesongen av det populære programmet skal bøndene Sigrid Tolsby (30), Thomas Steen (47), Erlend Christoffersen (40) og Martin Amundrød (36) prøve å finne ekte kjærlighet.

Seerne reagerer nå etter mandagens episode da sinte kommentarer flommet over Newsners Facebook-side.

I denne episoden skal bøndenes venner bli bedre kjent med frierne. Men det mest spesielle er en av bøndene som får gjennomgå etter gårsdagens episode.

Noen kommentarer retter seg til vennegjengen til bonde Erlend Christoffersen (40).

Noen seere beskrev episoden som «utrivelig» etter at frier Silje Maria Hanstad (36) ble stilt flere spørsmål under mandagens episode.

«Merkelig setting, frekke spørsmål, virker som vennene vil jager bort disse flotte frierene. Hadde han gått på byen eller funnet ei på nett ja da måtte jo disse vennene ha godtatt dama uten kvasse spørsmål,», skriver en TV-seer på Facebook.

«Skammelig oppførsel!! Aldri vært bort i maken. Ting hun ikke har noe med, langt mindre spørre om. Fytterakkern for noen venner. Ikke så mye bedre hun i Stabburet. Hun må passe inn, er vel ikke hennes sak. Hadde pakket og reist hjem. Ikke venner det der», skriver en annen.

Mange mente det var upassende at en førti år gammel mann, som er god for underkant av en halv milliard norske kroner, lot vennegjengen kreve så mye av sin frier.

Mange reagerte også på at bonden ikke valgte å stoppe avhøret.

Hva er dine tanker om episoden?

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.