Vipps kommer med ny funksjon

18/01/2024 08:10

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå deler de gode nyheter.

I disse dager lanserer betalingsappen Vipps en ny løsning for gjentagende betalinger.

Denne oppgraderingen gir brukerne muligheten til å gjøre gjentagende betalinger til forskjellige tidspunkter og med ulike beløp, noe som tidligere kun var mulig med faste og regelmessige trekk.

Nyheten ble kunngjort av tjenesten onsdag formiddag. Det skriver DinSide.

Parkeringsaktøren APCOA blir pioner og tar i bruk denne nyskapende løsningen. For å dra nytte av den, må brukerne ha appen «APCOA FLOW» installert på telefonen.

- Å gjøre parkering og parkeringsbetaling enda lettere for vanlige folk, er en viktig oppgave og noe vi synes det er supert å få være med på. Vi er glade for at APCOA pushet oss til å utvikle løsningen og jeg er sikker på at flere andre også vil ønske å ta den i bruk, sier kommersiell leder Vegar Heir i Vipps.

Den oppgraderte tjenesten gjør ikke bare gjentagende betalinger mer fleksible, men gir også mulighet for bruk av Vipps ved registrering og innlogging i parkeringsappen, noe som ytterligere forenkler brukeropplevelsen.

- Knytt Vipps til riktig kjøretøy. Neste gang du står parkert på et av våre områder, belastes du enkelt og greit gjennom Vipps. Da slipper du knotet med å bruke betalingskort, automat eller faktura. Om du i tillegg velger automatisk trekk på områder med skiltgjenkjenning, går både parkering og betaling helt av seg selv, sier utviklingssjef i APCOA Norge, Magnus Bae.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.