Legende slakter Haaland: "Hvor ille er det"

02/04/2024 14:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Erling Haaland var nok ikke i godt humør da han leste overskriftene i engelske medier mandag morgen.

Etter nordmannens prestasjon i toppoppgjøret mellom Manchester City og Arsenal er han blant annet blitt slaktet av den irske Manchester United-legenden Roy Keane.

I søndagens studio på Sky Sports , hvor Keane er ansatt som ekspertkommentator, holdt han seg ikke tilbake da praten falt på Erling Haalands opptreden.

– Bunnnivået hans er så dårlig. Og det er ikke bare i dag (søndag, red.),» sa den tidligere United-kapteinen, før han fortsatte sin kritikk:

«Foran mål er han best i verden, men bunnnivået og det generelle spillet hans... så ille er det. Det må han rett og slett forbedre. Han så nesten ut som en League Two-spiller. Det var slik jeg så ham i dag.'

Søndagens Premier League-oppgjør mellom Manchester City og Arsenal endte uavklart ettersom ingen av lagene klarte å komme på resultattavlen.

0-0-resultatet betyr at Liverpool topper den beste engelske fotballigaen med 67 poeng – henholdsvis to og ett poeng foran Arsenal og Manchester City på andre- og tredjeplass.

Læs også:

Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.
Han var verdens tykkeste barn som 9-åring og veide 190 kilo: I dag er han ugjenkjennelig En gutt som ble stemplet som «verdens feteste gutt» har forandret livet sitt fullstendig, og ser i dag ut som en helt annen