Bruce Springsteen melder seg på i presidentvalget

04/10/2024 07:25

Yvonne

Den 75 år gamle rockestjernen skaper overskrifter.

Noen velgere kan la seg overbevise av hva en person de ser opp til mener. Derfor har de to amerikanske presidentkandidatene, Kamala Harris og Donald Trump, brukt mye energi på å relatere seg til kjente stjerner.

Tidligere i kampanjen postet Trump AI-genererte bilder av at superstjernen Taylor Swift på sin hjemmeside hvor hun angivelig viste sin støtte til ham. Da hun senere fortalte sine fans at hun ville stemme på Harris, skapte det en voldsom bølge av unge nye velgere som registrerte seg.

Siden har flere superstjerner gått offentlig ut og vist sin støtte til en av presidentkandidatene.

Kamala Harris har allerede fått støtte fra flere store Hollywood-navn og kjendiser i tillegg til Taylor Swift, inkludert skuespiller Meryl Streep, komiker Chris Rock, George Clooney og tidligere talkshow-vert Oprah Winfrey.

Støtter Harris
Nå har rockelegenden Bruce Springsteen kastet seg inn i den amerikanske valgkampen og gitt sin støtte til Demokratenes presidentkandidat, melder Reuters.

Det har han gjort ved å dele en uttalelse via sosiale medier, skriver VG.

"Donald Trump er den farligste presidentkandidaten i min levetid", skriver den 75 år gamle rockestjernen på Instagram.

Springsteen, kjent for hits som «Born in the U.S.A.» og «Born to Run», roser Harris og hennes visepresidentkandidat Tim Walz for deres visjon for USA.

Kamala Harris og Tim Walz er forpliktet til en visjon for dette landet som respekterer og inkluderer alle, uavhengig av klasse, religion, rase, politisk ståsted eller seksuell identitet, sier Springsteen.

«The Boss», som han kalles, har lenge vært en uttalt støttespiller for Demokratene. Han har tidligere drevet kampanje for Barack Obama og støttet Hillary Clinton i 2016-valget.

Amerikanske velgere skal stemme på sin neste president 5. november i år.