Mange av oss kaster flere ting i kjøleskapet uten å vite om det faktisk skal oppbevares i kjøleskapet eller ikke.
Selv om det er riktig å oppbevare ting som kjøtt, fisk og meieriprodukter i kjøleskapet, er det andre matvarer som er langt bedre oppbevart i romtemperatur.
I artikkelen her vil du bli presentert for tre ting som ifølge media IKKE skal oppbevares i kjøleskapet; og det er sikkert flere som er skyldige i å ha gjort det. Slik skriver media Semana.
Ingefær
Ingefær er kjent for sine mange fordeler, inkludert lindring av symptomer på influensa, hoste, svimmelhet og kvalme.
I tillegg fremmer ingefær god blodsirkulasjon og lindrer muskelsmerter. Imidlertid kan fuktigheten i kjøleskapet skade ingefæren, noe som ifølge mediet kan føre til mugg.
Løk
Løk er en populær ingrediens i mange retter, og mange av oss bruker den til middag hver dag.
Når de oppbevares i kjøleskapet kan de imidlertid begynne å spire og den kalde luften kan gjøre dem myke, noe som ikke akkurat er å foretrekke.
Denne informasjonen kan komme som noe nytt for deg, og det er ingen hemmelighet at en av danskene oppbevarer løk i kjøleskapet – men slik skal det ikke være.
Sauser
Mange putter sauser i kjøleskapsdøren, men dette kan faktisk føre til oksidering og endre smaken, noe som også gjør at sausene fort blir dårlige.
Konklusjonen må være at selv om noen matvarer er best i kjøleskapet, er det også mange ting som faktisk oppbevares bedre i romtemperatur.