Mange av oss har nok aldri tenkt på hvordan vi skal lukke brødpakkene våre, men faktisk betyr det mye for brødets levetid.
Ofte ender vi opp med å ta den løse emballasjedelen og brette den ned, hvoretter vi bare forlater den, selv om den ikke er helt lufttett.
Som et resultat vil brødet tørke raskere, og du må kaste det ut raskere.
Men faktisk er det et veldig enkelt triks som løser dette problemet på kort tid - du trenger bare å vite om det.
I stedet for bare å brette ned den løse emballasjedelen og legge brødet på toppen, bør du bruke følgende teknikk.
Det handler om å skape en lufttett forsegling rundt brødet.
Ta tak i den løse emballasjen på toppen og sørg for at all luften presses bort fra brødet.
Snu så brødet rundt seg selv tre ganger slik at det nå er helt lufttett på brødet.
Den øverste emballasjedelen som du vanligvis legger brødet oppå, bør du nå trekke ut over brødet som en kork i stedet.
Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, kan du se det i videoen nedenfor: