De fleste kan nikke gjenkjennende til at det å skrelle hvitløk kan være sykt irriterende. Denne enkle oppgaven kan fort ende opp med å ta lang tid og gi deg stinkende hender de neste dagene.
Men frykt ikke - bare nyt dette geniale trikset, så kan du skrelle hvitløksfeddene på kort tid.
Du trenger bare en kniv for dette trikset, og så er du klar til å legge hvitløksfedd på et skjærebrett og trykke det forsiktig med den flate delen av kniven.
Det eneste som er verdt å merke seg er at du må passe på fingrene og sørge for at de er borte fra kanten av kniven. Bruk deretter litt kraft og du vil kjenne at hvitløksfedden bryter.
Fjern så kniven og du vil oppdage at hvitløksskallet nå er sprukket. Du kan enkelt skrelle av skinnet og fortsette å jobbe med den skrellede hvitløken uten frustrasjon.
Og er du blant dem som planlegger å bruke en hel hvitløk i en litt større middag, kan det være tidkrevende å skrelle alle feddene én etter én – men frykt ikke.
Du kan fortsatt bruke knivtrikset på en hel hvitløk. Kutt hvitløken i to horisontalt og legg med snittsiden ned på et skjærebrett. Bruk siden av en stor kniv og gi hvitløken et lite slag.
Om nødvendig kan du legge til litt press. Og ved null komma fem vil alle hvitløksfeddene løsne fra huden og du kan fortsette å tilberede et deilig måltid.
Med dette smarte trikset trenger du ikke lenger å bekymre deg for å skrelle hvitløk. Du kan nå enkelt og raskt legge til denne smakfulle ingrediensen til rettene dine uten problemer.