Det er de fleste som kan gjenkjenne at å skrelle en hvitløk kan noen ganger få deg opp i det røde feltet.
Denne enkle oppgaven kan raskt ende opp med å ta lang tid og la deg lukte av hvitløk de neste dagene.
Men frykt ikke - bare la øynene hvile over dette geniale trikset, og du vil kunne skrelle hvitløksfeddene dine på kort tid.
Alt du trenger er en kniv for dette trikset, og så er du klar til å plassere hvitløksfedd på et skjærebrett og trykk det forsiktig med den flate delen av kniven.
Det eneste som er verdt å merke seg er at du må ta vare på fingrene og sørge for at de er borte fra knivkanten. Påfør deretter litt kraft, og du vil føle hvordan hvitløksfedd sprekker.
Da må du fjerne kniven, og du vil oppdage at hvitløkskallet nå er sprukket. Du kan enkelt skrelle av skallet og fortsette å jobbe med den skrellede hvitløken uten frustrasjon.
Og hvis du er blant dem som planlegger å bruke en hel hvitløk i en litt større middag, kan det være tidkrevende å skrelle alle en etter en - men frykt ikke.
Du kan fortsatt bruke knivtrikset på en hel hvitløk.
Bare kutt hvitløken horisontalt i to og legg kuttsiden ned på et skjærebrett. Bruk siden av en stor kniv og gi hvitløken en liten smekk. Om nødvendig kan du legge til litt press.
Og på kort tid vil alle hvitløksfeddene frigjøre seg fra skallet, og du kan fortsette å lage et deilig måltid.
Med dette smarte trikset trenger du ikke lenger å bekymre deg for å skrelle hvitløk. Du kan nå enkelt og raskt legge til denne smakfulle ingrediensen til rettene dine uten problemer.