En ekspert har advart mot å gjøre det "vi alltid har gjort" når det kommer til hvordan vi oppbevarer melkekartongene våre. Det sier Theresa Keane, som er mattrygghetsansvarlig.
De fleste av oss oppbevarer melken på dørhyllen i kjøleskapet, men dette er langt fra "det riktige å gjøre".
En ekspert forklarte nylig at hun ikke anbefaler å oppbevare drinkene sine på dørhyllen til kjøleskapet.
Samtidig har hun forklart at det er en bedre måte å organisere maten og drikken hennes i kjøleskapet slik at de varer lenger.
Matsikkerhetsansvarlig Theresa Keane har delt at et bestemt område av kjøleskapet vanligvis er kjøligere og vil sikre at melken og andre drikker varer lenger.
I stedet for å oppbevare det der «vi alltid har gjort», anbefaler hun å oppbevare det i hyllene.
"Dette gjelder spesielt hvis kjøleskapet ditt ikke er kjølig nok," sier hun til Metro.co.uk og legger til:
«Hold alltid et øye med hvor kald melken din er å drikke eller ta på. Melkebeholderen må være for kald til å holde. Så kjøp kun den mengden melk du vet du kommer til å bruke relativt raskt. Kjøp små og ofte.'
Når det gjelder lagring av mat, sier Theresa at hovedmålet er å unngå å blande rå og spiseklar mat, også kjent som krysskontaminering.
Hun forklarer at rå mat som rått kjøtt og fisk bør oppbevares på nederste hylle i kjøleskapet. På denne måten unngår du krysskontaminering og mulig bloddrypp.
Rå grønnsaker og annen løs mat bør oppbevares i en lukket beholder på en hylle over råmaten. En lukket beholder vil også få dem til å vare lenger.
I tillegg oppfordrer hun til at du unngår å overfylle kjøleskapet så langt det lar seg gjøre, da dette vil forverre sirkulasjonen av den kalde luften.