En ekspert har advart mot å gjøre det "vi alltid har gjort" når det kommer til hvordan vi oppbevarer melkekartongene våre.
De fleste av oss oppbevarer melken på dørhyllen i kjøleskapet, men dette er langt fra "det riktige å gjøre".
En ekspert forklarte nylig at hun ikke anbefaler å oppbevare drinkene sine på dørhyllen til kjøleskapet.
Samtidig har hun forklart at det er en bedre måte å organisere maten og drikken hennes i kjøleskapet slik at de varer lenger.
Matsikkerhetsansvarlig Theresa Keane har delt at et bestemt område av kjøleskapet vanligvis er kjøligere og vil sørge for at melken og andre drikker varer lenger.
I stedet for å oppbevare det der «vi alltid har gjort», anbefaler hun å oppbevare det i hyllene.
"Dette gjelder spesielt hvis kjøleskapet ditt ikke er kjølig nok," sier hun til Metro.co.uk og legger til:
«Hold alltid et øye med hvor kald melken din er å drikke eller ta på. Melkebeholderen må være for kald til å holde. Så kjøp kun den mengden melk du vet du kommer til å bruke relativt raskt. Kjøp små og ofte.'
Unngå å blande rå og ferdigmat
Når det gjelder lagring av mat, sier Theresa at hovedmålet er å unngå å blande rå og spiseklar mat, også kjent som krysskontaminering.
Hun forklarer at rå mat som rått kjøtt og fisk bør oppbevares på nederste hylle i kjøleskapet. På denne måten unngår du krysskontaminering og mulig bloddrypp.
Rå grønnsaker og annen løs mat bør oppbevares i en lukket beholder på en hylle over råmaten. En lukket beholder vil også få dem til å vare lenger.
I tillegg oppfordrer hun til at du unngår å overfylle kjøleskapet så langt det lar seg gjøre, da dette vil forverre sirkulasjonen av den kalde luften.