Ifølge LadBible har Gordon Ramsay servert diners noen råd om hvilken rett de alltid bør unngå når de er ute på restaurant.
Tre «gyldne» regler
Ramsay snakket om sine tre gyldne regler for å spise på en restaurant, og ba spisesteder være forsiktige med ethvert sted som kaster rundt "mistenkelig skryt" om kvaliteten på maten.
Etiketter som 'berømt' eller 'land / bys beste' uten ytterligere bevis for å støtte påstanden fikk kokkens alarmklokker til å ringe, da det alltid får ham til å lure på: "Hvem sa det?"
Kokken hadde også et spesielt triks for å få de beste flaskene vin til en god pris, og sa at du bør be om søppellisten, som består av flasker med ripete etiketter eller årganger som ikke har solgt bra.
Han foreslo at du ber om en flaske av de anbefalte for ikke mer enn $ 30 (£ 24), da det tilsynelatende kan være en hemmelig måte å få et undervurdert tips til bordet uten å koste for mye.
Ramsays siste tips handlet imidlertid om den ene retten du ikke bør velge når servitøren kommer og ber deg om å bestille.
(U)spesielle retter
Det viser seg at den aktuelle retten er alt du kan finne i listen over spesialiteter eller "dagens rett", spesielt hvis det ser ut til at det er mange alternativer å velge mellom.
Han sa: "Dagens rett er der for å forsvinne i løpet av kvelden. Når de lister opp 10 tilbud, er det ikke spesielt.
Dette er ikke første gang Ramsay har advart spisesteder om å bestemme seg for spesielle retter på en restaurant, hvor han har spesielle problemer med steder som serverer "dagens suppe".
Kokken sa tidligere at hvis du ønsket å gå for suppen, bør du spørre servitøren hva de øset ut i går, og hvis det var det samme, så kan du være i en situasjon der det ikke er dagens, men ukens eller månedens.