En gang i blant tar et husmortips internett med storm, og det kan godt skje igjen snart.
Et nytt – og helt spesielt – triks har sett dagens lys, og når du leser om det for første gang, tenker du sikkert at det ikke er noe for deg. Men kanskje du bør vurdere å prøve.
'Det nye trikset' er en enkel, men tilsynelatende magisk teknikk som kan revolusjonere en vanlig kjøkkenoppgave.
Ved å gni et hvitløksfedd mellom fingrene kan du oppnå en overraskende effekt som løser et utbredt problem: det å skille eggeplommen og hviten med minimal innsats.
Dette trikset er ikke utbredt ennå, men potensialet betyr at alle bør introduseres for det.
Så enkelt er det
For å få trikset til å fungere, ta et lite fedd hvitløk og gni det mellom fingrene i noen minutter. Selv om det virker rart, kan overflaten av hvitløk gi fingrene magiske krefter på kjøkkenet.
Deretter, når du prøver å skille en eggeplomme fra dens hvite, vil du oppdage at plommen kan plukkes opp uten problemer.
Denne metoden er spesielt nyttig for de som ofte jobber med oppskrifter hvor presis separasjon av eggeplomme og eggehvite er nødvendig.
Selv om mange kanskje motsetter seg ideen om å bruke hvitløk på denne måten på kjøkkenet, bør de ta sjansen og prøve denne teknikken. I tillegg til den praktiske bruken, kan den også være et morsomt «festtriks» å vise frem til venner og familie.
Du kan se både det og mange andre triks i videoen nedenfor.