Det er ikke mange som holder sitronene sine frosne, men det betyr ikke at det er feil å gjøre det.
Når du fryser en sitron, mister den noe av syrligheten, noe som vil gjøre dem mer appetittvekkende.
Ikke bare smaker de godt, det er også flere helsemessige fordeler ved å spise sitron.
Sitron bekjemper bakterier, bidrar til å forebygge kreft, regulerer blodtrykket og kan til og med være nyttig mot stress og depresjon. Når sitroner fryses, blir de mer behagelige å spise ettersom syren minker.
Den vil gradvis komme tilbake etter hvert som sitronen tiner. Videre er det verdt å huske at peelingen faktisk er enda sunnere enn det den skjuler. Skallet inneholder 5 til 10 ganger mer vitaminer enn juicen.
Hvis du vil spise det frosne skallet, som du enkelt kan, er det bare å vaske sitronen grundig før du fryser den ned.
Det frosne skallet sies av mange å være mer smakfullt enn den tinte versjonen, noe som gjør det til det perfekte krydderet for salater, spaghetti, suppe, frokostblandinger eller til og med å blande i et glass vann eller på isen.
Så neste gang du har noen sitroner til overs, vurder å fryse dem og bruk det frosne sitronskallet til å forvandle rettene dine til smakfulle, sunne mesterverk.
Du kan se en kvinne utføre den geniale metoden nedenfor: