Med påsken rett rundt hjørnet, her er en oppskrift som lover å imponere gjestene dine.
Retten du vil bli presentert med er ikke bare behagelig for ganen, men også for øyet, og er sikker på å imponere dine gjester.
Du har kanskje ikke hørt om løk fylt med kjøttdeig og ris før, men du bør prøve det uansett.
Ingredienser:
7 store løk
700g kjøttdeig (din preferanse)
Fersk persille
Salt og pepper
1 paprika
4 ss. olje
1 kopp kogte ris
3 ss. tomatpuré
2 kopper vann
Nærme seg:
Forbered løkene
Start med å kutte løken i to. Legg dem på en stor panne med vann, tilsett litt salt og kok opp. La dem deretter koke til de er myke og la dem avkjøles etter det.
Lag fyllet
For å montere fyllet, bland finhakket løk, hakket kjøtt og kokt ris i en bolle. Tilsett deretter salt, pepper, paprika og persille og bland godt.
Fyll løken
Når løkene er avkjølt, skill lagene forsiktig. Fyll hver løkkule med kjøttdeig.
Tilberedning:
Legg de fylte løkene i en ren panne.
Bland tomatpuré med vann og de resterende krydderne for å lage sausen. Hell denne sausen over løken, legg pannen med lokk og la parabolen småkoke i ca 20 minutter på svak varme.
Når tiden er ute, er du klar til å servere det alternative påskemåltidet til gjestene dine.