Egg er en storfavoritt verden over.Men noe som definitivt ikke er på listen over favorittting å gjøre, det er nok å skrelle egg.
Nå går en mors smarte triks viralt etter at det ble delt på Facebook – følger du det så slipper du å skrelle eggene dine lenger. Dette er skrevet av Daily Star.
Egg kokes normalt i vann, i en panne, hvor de legges i som de er – altså i skallet. Det viser seg at det finnes en mye enklere metode.
I stedet for å kaste eggene hele i gryten, må de slås i en mindre gryte eller en annen form for mindre varmebestandig beholder.
Innsiden av denne må smøres med litt olje og så bryter du eggene ned i pannen. Gryten med eggene legges deretter i en annen kjele med kokende vann.
Ca. 5 minutter senere er eggene klare – og så er de klare til servering. Da kan du faktisk rett og slett snu bunnen av pannen med eggene i været, og så er de klare til å kuttes ut til eggerøre eller eggesalat.
Tipset er delt i en Facebook-gruppe, hvor det har blitt tatt godt imot.
«Jeg har prøvd det, det er det smarteste noensinne», skriver en person til innlegget.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook