Et egge smørbrød er en stor favoritt. Men noe som definitivt ikke er på listen over favoritt oppgaver, er det å skrelle egg.
Men nå går en mors smarte triks viralt etter at det har blitt delt på Facebook - hvis du følger det, trenger du ikke lenger å skrelle de kokte eggene dine.
Det skriver Daily Star.
Normalt koker du egg i vann, i en gryte, hvor de legges inn som de er - det vil si i skallet. Men det viser seg nå at det er en mye enklere metode.
I stedet for å kaste eggene hele i pannen, slå dem ut i en mindre gryte eller annen type mindre varmebestandig beholder. Innsiden av denne skal smøres med litt olje og så slår du eggene ut i pannen.
Gryten med eggene legges deretter i en annen gryte med kokende vann.
Ca 5 minutter senere er eggene ferdige - og så er de klare til servering.
Da kan du faktisk bare snu bunnen av pannen med eggene i luften, og så er de klare til å kuttes ut til eggesmørbrød eller eggesalat.
Tipset har blitt delt i en Facebook-gruppe, hvor det har blitt varmt mottatt.
"Jeg har prøvd det, det er det smarteste noensinne," skrev en person bildeteksten til innlegget.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook