Mens mange anser daglige dusjer som en uunnværlig del av rutinen, er det en økende trend å omfavne "ikke-bading" - ideen om å begrense antall dusjer av hensyn til både hudens velvære og miljøet.
Ingen har heller ikke savnet at krisen raser og nordmennene unektelig sliter med å få endene til å møtes.
Derfor har supportere heller ikke lagt skjul på at denne tilnærmingen sparer på vannet.
Men det stopper ikke der.
Et spennende selveksperiment utført av Ariane Alter fra Bayerischer Rundfunk avslører også en rekke overraskende resultater.
Det melder tyske medier Frankfurter Rundschau.
I to uker gjennomførte Ariane Alter forsøket, tok bad bare en gang i uken og avstod fra å bruke deodorant. Hun begrenset seg til å rengjøre visse kroppsområder, som armhuler og føtter, oftere ved hjelp av en vaskeklut.
Overraskende la hun merke til at tilstanden til huden ble bedre, og den viste et høyere fuktighetsinnhold enn før forsøket. Enda mer bemerkelsesverdig var det faktum at ingen rundt henne merket noen lukt, til tross for den sjeldne dusjen.
Men betyr det at vi alle bør redusere vår bading til en gang i uken?
Ifølge hudlege Stefanie kan det å dusje for ofte faktisk være usunt for huden.
Hun anbefaler å begrense bading, spesielt om vinteren, og heller bruke fuktighetsgivende kremer.
Overdreven bruk av varmt vann kan skade hudens beskyttende syrekappe. Tilstanden til huden gjenspeiler også vår helse, spesielt i ansiktet. Derfor kan en mer balansert tilnærming til bading være gunstig for både hud og helse.
Den ikke-badende trenden har også funnet fotfeste andre steder i verden.
Kjendiser som Jake Gyllenhaal, Mila Kunis og Ashton Kutcher har offentlig innrømmet at de bader sjeldnere.
Foruten de personlige fordelene, kan en slik trend også bidra til å spare betydelige mengder vann på bad over hele verden.