Airfryere blir mer og mer populære, og det er også gode sjanser for at enda flere norske kjøkken vil ha en slik maskin når vi kommer over til den andre siden av både Black Friday og jul.
Kjøkkenapparatet har vunnet popularitet de siste årene fordi det er lite, effektivt, energibesparende, og at det lar deg lage omtrent hva som helst uten bruk av mye fett, slik at du også kan ta vare på helsen din.
Men som med alt nytt i livet, tar det også litt tid å venne seg til å bruke en airfryer hvis du aldri har jobbet med en før - og heldigvis er det mange eksperter der ute som sørger for å teste og eksperimentere slik at de kan gi oss sine beste tips og oppskrifter!
Fire 15-minutters retter
Pro Home Cooks har over fire millioner følgere på YouTube-kanalen sin, hvor han flittig deler sine matlagingsråd og oppskrifter.
Han har en spesiell forkjærlighet for airfryer, og derfor bruker han timer på å finne ut hvordan han kan lage de deiligste rettene på kort tid så enkelt som mulig.
En av videoene hans, som har fått mer enn 3,3 millioner visninger, handler om hvordan man lager velsmakende mat med airfryeren på bare 15 minutter – og det er noe for enhver smak.
Først anmelder han en vegetarrett med sprø appelsintofu og grønnsaker.
Deretter kommer turen for en sandwich med biff og sopp.
Den tredje oppskriften er fisketaco med stekt salsa.
Og den siste er et eksempel på hvordan du kan bruke alle restene du har i kjøleskapet til å lage en overraskende deilig middag mens du sparer penger og bekjemper matsvinn!