Du har kanskje ennå flere rester i kjøleskapet, så hvorfor ikke finn frem juleskinken, og lag en frisk salat med den?
Den salte skinken går fantastisk til den litt eksotiske salaten som inneholder både fersken og fiken.
Ingredienser:
4 stk. hermetisk fersken
2 pk ferdigkuttet salatblanding (à 65 gram)
100 g valnøttkjerner
400 g juleskinke
6 stk. tørkede fiken
4 ss oljedressing
0,5 ts salt
0,25 ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Del fersken i terninger og bland sammen med salat og valnøtter.
2. Skjær juleskinke og fiken i strimler.
3. Fordel juleskinke og fiken over salaten, drypp over dressingen like før servering.
Her kan du riktig spise løs, uten å tenke på magemålet.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!