De søte fristelsene blir nesten ikke større når man ser en slik deilig jordbærkake.
Den oser nemlig av sommer, og det blir bare bedre av at du her får oppskriften på en superdeilig jordbær-kjeksterte med fløtekrem.
Tilberedningen er veldig enkel og rask, så du har den klar på 'noen få' minutter, og kort tid etter står en fantastisk terte klar til å bli spist på bordet ditt.
Original kjeks- og jordbærtærte med fløtekrem
Dette trenger du:
Bunn:
300 g kjeks
300 g friske jordbær
40 g melis
350 g jordbæryoghurt
Krem:
200 ml kremfløte
2 spiseskjeer jordbæryoghurt
Foto: Dagens.no
Fremgangsmåte:
Bunn: Knus kjeksene i en bolle og tilsett de friske jordbærene. Bland det sammen. Tilsett deretter melis og hell i jordbæryoghurten – bland godt sammen.
Fordel deretter bunnen i en rund form med en diameter på cirka 20 cm, glatt det ut og la det stå i kjøleskapet i noen minutter.
Krem: Hell den søtede kremfløten i en bolle og pisk inn 2 ss jordbæryoghurt. Bland det deretter godt sammen.
Fordel kremen på bunnen i formen, spre den ut pent og jevnt. Dekk med plastfolie og sett den i kjøleskapet i 2-3 timer for å stivne.
Ta kaken ut, fjern plastfolien, løsne ringen, skjær deretter i små stykker og pynt det hele med friske jordbær.
Server den med kjærlighet, god smak og et smil om munnen.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!