Ikke mange kan motstå Kinder-sjokolade, og på samme måte kan få nekte sjarmen til en klassisk Tiramisu. Tenk deg å kombinere disse to herlighetene til en deilig dessert!
Kinder, det anerkjente sjokolademerket, deler en lett å følge oppskrift for å lage den mest utsøkte Kinder Bueno Tiramisu. Denne desserten krever ikke mye tid å forberede, og lover en luksuriøs godbit uten oppstyr.
Ingredienser:
40 g hakkede hasselnøtter
20 ladyfingers
150 ml kald espresso (eller kakao, som et alternativ)
150 ml fløte
70 g sukker
9 kjølte Kinder Bueno® barer
200 g mascarpone
600 g kvarg
Slik gjør du det:
Begynn med å steke hasselnøttene i en panne, og sett dem deretter til avkjøling.
Legg 10 ladyfingers i en form og drypp dem med 75 ml av espressoen.
Pisk fløte og sukker sammen til det dannes stive topper.
Finhakk 5 Kinder Bueno barer. Bryt de resterende stengene i biter og sett til side til senere.
I en egen bolle blander du mascarponen med kvarken og de finhakkede Kinder Bueno-barene. Bland denne blandingen forsiktig inn i kremfløten.
Fordel halvparten av fløteblandingen over ladyfingers i fatet. Legg de resterende 10 ladyfingers på toppen, ringle over den resterende espressoen, og legg deretter et lag til med kremblandingen.
Avkjøl Tiramisuen i ca. 2 timer for å la den stivne.
Før servering, dryss Tiramisu med de brente hasselnøttene og pynt med de resterende Kinder Bueno-bitene som topping.
Nyt denne guddommelige blandingen av Kinder Bueno og Tiramisu, en dessert som garantert vil glede enhver sjokoladeelskers gane.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!