13 år gamle Jashmin har vært savnet siden søndag: Nå har nye detaljer kommet frem

12/10/2023 12:00

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå er det noe nytt i saken.

Nå er det nyheter om 13 år gamle Jashmin, som forsvant fra sitt bosted søndag. Jashmin Solli Nielsen har vært savnet siden søndag, og for to dager siden ble hun etterlyst av Sønder- og Sønderjyllands Politi.

Politiet meldte i samme rapport at det ikke var noe som tydet på at hun var utsatt for en forbrytelse.

Så sent som i går var det klart at forsvinningen av den 13 år gamle jenta var til stor bekymring for familien:

«Kjære lille kjære Jashmin, hvis du ser dette, vennligst kontakt mor eller onkel. Eller hvem du vil! Bare å fortelle oss at du er OK, husk at vi alle elsker deg til månen og tilbake," skrev onkelen hennes, Michael, på Facebook.

Nye detaljer

Og nå har SE og HØR snakket med Jashmins mor, Sarah, som har avslørt detaljer som er nye for offentligheten.

Moren forteller at de snakket sammen kort tid før Jashmin forsvant og legger videre til at datteren var ulykkelig og lei seg fordi hun ble mobbet på skolen, hvor hun opprinnelig skulle dukket opp mandag morgen.

Jashmin ringte moren flere ganger i løpet av kvelden. I den siste samtalen ble mor og datter enige om at den 13 år gamle jenta skulle legge seg, og Jashmin avsluttet samtalen med å si «vi snakkes i morgen».

Bare noen minutter etter at samtalen ble avsluttet, mottok Jashmins mor en telefon fra en pedagog fra boligen som fortalte henne at Jashmin hadde forsvunnet.

Moren ble umiddelbart bekymret da hun ikke fikk tak i datteren, som ellers alltid har telefonen påslått ved sin side.

«Men det som bekymrer meg er at telefonen hennes er slått av og vi ikke får tak i henne. Den er vanligvis alltid på. Hun er nesten avhengig av det.»

Moren håper for alt i verden at hun får datteren trygt hjem og at ingenting har skjedd med henne.

Hun avslutter med å dele noen viktige ord, i tilfelle Jashmin leser med et sted: "Hvis jeg kan si noe til Jashmin, må hun vite at ingen er sint på henne, og vi står ved hennes side."