Forferdelig tragedie: 2 år gammel gutt dreper gravid mor

23/06/2023 12:30

Emma

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Laura ringte 911 og sa at hun hadde blitt skutt i ryggen av sin to år gamle sønn.

Det gikk alvorlig galt da en to år gammel gutt fra Ohio lekte med en pistol han skal ha funnet på foreldrenes nattbord.

Til all horror avfyrte den lille gutten ved et uhell våpenet og drepte sin mor, som var 8 måneder gravid.

Nødetatene fikk en telefon fra den 31 år gamle kvinnen klokken 13.15 fredag. Hun sa at hun hadde blitt skutt i ryggen av sin to år gamle sønn i deres Norwalk-hjem.

Det sier People. 

Noen sekunder senere fikk de en ny telefon fra Lauras 28 år gamle ektemann, som var på jobb.

Hans kone hadde ropt "noe om sønnen min" og ba ham ringe 911.

Da politiet ankom, fant de den 31 år gamle kvinnen på soverommet sammen med sønnen. Den halvautomatiske pistolen var ladet.

Politiet sa at Laura var bevisst og fortalte dem hva som hadde skjedd.

Den unge kvinnen ble kjørt til sykehuset, hvor det ble utført hastekeisersnitt. Men Lauras ufødte barn kunne ikke reddes, og moren ble erklært død tre timer senere.

Politiet opplyser i en pressemelding at våpenet normalt lå på nattbordet på parets soverom.

Vanligvis var rommet låst, men sønnen hadde kommet inn i rommet og begynt å leke med pistolen mens hun vasket klær.

Politiet fant ytterligere to skytevåpen i huset.

– I tilfelle du ikke har hørt det, mistet Laura og vår ufødte sønn Talisen livet på fredag. Det finnes ikke ord for å beskrive smerten jeg føler. Hun var, er og vil alltid være mitt livs kjærlighet, skriver Lauras ektemann på Facebook.

Den to år gamle gutten er sammen med faren. Det er ikke tatt ut tiltale i saken. Men det er satt i gang etterforskning av hvordan gutten klarte å trekke i avtrekkeren.

I nekrologen ble Laura beskrevet som en kvinne som likte å gå i kirken og tilbringe tid med familien. Hun var en lidenskapelig leser og elsket spesielt Harry Potter og brettspill.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.