2 danske barn ble fraktet til sykehus etter en tragisk ulykke i Hemsedal: Nå er det nytt

24/01/2024 09:58

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå er det nyheter.

En alvorlig skiulykke har funnet sted i det populære skiområdet Hemsedal, hvor to barn er skadd. Den ene er alvorlig skadd, mens den andre har pådratt seg lettere skader.

Denne sjokkerende og uheldige hendelsen skjedde rundt klokken 10 tirsdag og involverte et fall fra en skiheis.

Dette skrev lokalmediet Hallingdølen, som var de første som meldte om ulykken. Bare noen timer senere dukket det opp skarp informasjon.

Det viste seg at de to skadde barna var danske statsborgere.

Det bekrefter politiet på sine sociale medier. Her skrev de at de to barna var en del av en skiskole da ulykken skjedde.

Begge barna ble raskt fløyet til nærmeste sykehus med nødhelikopter. Ved transport var de begge ved bevissthet. Og nå er det nytt om tilstanden til barna.

Marianne Mørk, operasjonsleder ved politiet i området, bekrefter overfor TV 2 at det alvorlig skadde barnet - den seks år gamle gutten - ikke lenger er i kritisk tilstand.

Han er imidlertid fortsatt innlagt på sykehus etter hendelsen, mens hun også røper at jenta trolig også fortsatt er innlagt.

Sør-Øst politidistrikt, som har ansvaret for etterforskningen, har iverksatt en grundig undersøkelse av ulykkesstedet.

Hallingdølen, som først meldte om hendelsen, opplyser at ulykken skjedde i Lodge Express-skiheisen, men etter det er detaljene knappe.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.