2 sirkusløver satt i bur i 8 lange år - se reaksjonen når de endelig blir satt fri

09/06/2023 15:30

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Etter åtte lange år ble de endelig satt fri.

Livet i fangenskap er den verste formen for eksistens fordi ethvert levende vesen, enten det er dyr eller mennesker, ble skapt for å være fri.

Dessverre møter vi alt for ofte historier om dyr som ender opp med å tilbringe livet i lenker og aldri får sjansen til å oppleve frihet.

Heldigvis finnes det mennesker som hver dag kjemper for dyrene som ikke har den friheten de har krav på.

Blant de som kjemper for dyrene finner vi dyreelskere, talsmenn for dyrevern og organisasjoner som Animal Defenders International (ADI).

Og akkurat den organisasjonen har hjulpet flere løver til å ta sitt første skritt inn i friheten etter mange lange år.

Blant dem som har blitt satt fri av organisasjonen over tid er Tarzan og Tanya. De to løvene ble reddet, etter en vellykket rehabiliteringsprosess, endte Tarzan og Tanya opp med å bli ført til sitt virkelige hjem – nemlig et fristed i Sør-Afrika.

Opptaket dokumenterer løvenes første skritt ut av fangenskap og deres første berøring av gresset. Det magiske øyeblikket har nå blitt sett hele 5,9 millioner ganger, og folk er gla i videoen.

Dyrevelferdskampanjer og innsatsen til dyreorganisasjoner fortsetter å gjøre en forskjell rundt om i verden og skape en bedre fremtid for alle levende skapninger.

Se videoen nedenfor for å oppleve Tarzan og Tanyas første skritt inn i frihet:

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.