21 år gammel pilot døde etter myggstikk i pannen

11/06/2023 19:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 21 år gamle piloten døde etter å ha blitt stukket av en mygg i pannen.

En ung pilot under trening er død etter å ha blitt stukket i pannen av en mygg. En studie har vist dette, skriver LADbible.

Oriana Pepper, som var fra Bury St Edmunds, var i Belgia i fjor da hun ble stukket like over høyre øye av en mygg.

Kvinnen, bare 21, var i ferd med å fullføre pilotutdanningen og hadde allerede bestått teorieksamenene på easyJet-kurset, og hadde reist til Europa for å få instrumentvurderingene sine.

En påfølgende undersøkelse av hennes tragiske død har avslørt at hun ble fraktet til sykehus 7. juli fordi øyet begynte å hovne opp.

På sykehuset fikk hun antibiotika, men noen dager senere endte 21 år gamle Oriana med å kollapse. Her ble hun kjørt til sykehuset igjen.

Dessverre døde hun bare tre dager senere. Oriana døde 12. juli. En obduksjon avslørte senere at den unge piloten hadde dødd som følge av en septisk emboli som hadde spredt seg til hjernen hennes.

I forbindelse med en undersøkelse, uttalte rettslege Nigel Parsley at den unge pilotens død var forårsaket av en "alvorlig infeksjon forårsaket av et insektbitt i pannen".

"En infeksjon har kommet inn i Orianas hud fra et insektbitt," sa han.

"Det gikk deretter inn i halspulsåren og førte til en septisk emboli i hjernen hennes. Jeg har aldri sett et tilfelle som dette før."

"Det er akkurat den typen ting som er en uheldig tragedie for en ung dame som tydeligvis hadde en fantastisk karriere og livet foran seg."

I en offisiell uttalelse har faren til Oriana sagt at datteren hennes var en lidenskapelig pilot og 'elsket ingenting mer enn å fly med faren og broren Oliver, som også er pilot under trening'.

"Hun hadde møtt noen hun elsket, hun utdannet seg til å bli kommersiell pilot og oppfyller drømmene sine," sa han.

Orianas kjæreste James sa at de begge hadde fått "flere" stikk etter ankomst til Antwerpen 20. mai, men at de ikke hadde "reagert" etter å ha blitt fortalt at det var "normalt for området og årstiden".

Etter å ha vært på sykehuset, ifølge James, hadde legene forklart dem at infeksjonen i øyet hennes mest sannsynlig skyldtes et myggstikk. Men 9. juli kollapset Oriana og måtte legges inn på sykehus og døde senere.

Hennes mor Louisa sa at familien har opprettet et "lite stipend" i hennes navn med British Women Pilots' Association "for å oppmuntre andre kvinnelige piloter".

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.