36 år gammel mor dømt til fengsel: Årsaken er sjokkerende

29/06/2023 11:30

Sofie

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Moren har blitt fengslet etter at hun syklet rundt med sine to små barn i en melkekasse.

Babyene, som bare hadde vært en del av vår verden i noen måneder, hadde blitt kastet i en boks som Blossum syklet rundt med. Ifølge flere vitner var boksen kun festet til sykkelen med en strikk.

I tillegg hadde barna ingen mulighet til å unnslippe solens varme stråler og sto dermed i stor fare for å tørke ut.

Det skriver New York Post.

Synet av Kirbys sjokkerende oppførsel fikk flere til å kontakte politiet. Ifølge Brian Henderson, som så hvordan Blossum nesten falt med sykkelen, trodde først det var leker i esken – helt til han så en av babyens armer bevege seg.

I en video kan man høre Henderson fortelle henne at det ikke er akseptabel oppførsel, noe Suezanne Lynch støtter.

Foto: Twitter

Suezanne Lynch, som også var vitne til episoden, opplyser at hun skyndte seg å hjelpe ved å ringe leger til stedet.

"Hun hadde fortalt meg at før jeg stoppet henne, hadde hun en baby foran og en baby bak," sa Lynch til lokalavisen.

"Hun kunne ikke kontrollere sykkelen så godt, så hun la begge babyene i en melkekasse foran. Hun sa at det var hennes måte å frakte babyene på når de dro."

Kirby innrømmet senere overfor betjentene at hun alltid kjørte rundt med babyene sine i melkekassen fordi hun ikke hadde råd til en bil.

Babyene ble begge behandlet for solbrenthet og mindre riper. Blossom Kirbys sjokkerende oppførsel har ført til at hun er dømt til ett års fengsel.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.