Bekrefter: Legendarisk fotballspiller død

15/06/2023 14:44

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manchester United og Leeds-legenden har mistet livet.

Tidligere Leeds, Manchester United og Skottlands midtstopper Gordon McQueen er død 70 år gammel. Familien hans kunngjorde dette i en uttalelse.

Den tidligere forsvareren spilte for Leeds i seks år mellom 1972 og 1978, og i Manchester United mellom 1978 og 1985.

McQueens datter Hayley, en Sky Sports News-programleder, delte den triste nyheten på Instagram. Det skriver The Mirror.

"I tillegg til å være knust over å kunngjøre at vi har mistet vår fantastiske far, tenkte jeg at når dagen kom ville jeg være forberedt og føle meg lettet over at han ikke lenger prøver å bekjempe denne forferdelige sykdommen, men jeg føler meg følelsesløs," hun skriver i innlegget og fortsetter:

"Jeg håper vi nå kan huske ham for mannen han var og ikke mannen han ble de siste årene. Vi trodde vi var i ferd med å miste ham da hospice omsorg kom for å ta vare på ham tilbake i desember, vi var fortvilet, men å være stor sterk mann som han er, han kjempet på i mange måneder."

McQueen ble diagnostisert med demens i 2021. Ifølge familien hans hadde han gitt uttrykk for frykten for at gjentatte hodeslag kunne ha vært en medvirkende årsak.

Foto: Youtube

Også fra McQueens tidligere klubber er det en hyllest til den nå avdøde fotballegenden. "Alle i Manchester United er knust over tapet av vår elskede tidligere forsvarer, Gordon McQueen. Vår kjærlighet og kondolanser er med familien hans i denne fryktelig triste tiden," sa Manchester United i en uttalelse.

Tankene til alle i Leeds United går til Gordons kone Yvonne, døtrene Hayley og Anna, sønnen Eddie og barnebarna Rudi, Etta og Ayla, sammen med vennene hans på dette tidspunktet.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.