Bekrefter: Syklist død

14/07/2023 11:52

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 25 år gamle syklisten mistet livet i en forferdelig ulykke.

Hyllesten har strømmet inn for den vest-australske syklisten Connor Lambert etter at han døde på tragisk vis i en treningsulykke i Belgia onsdag.

Bunbury-beboeren, opprinnelig fra Irland, ble påkjørt av en lastebil på treningsturen etter å ha reist til Europa for å veilede et junior-Perth-basert konkurrerende sykkellag kalt X-Speed. Han døde på stedet.

Hans plutselige død sendte sjokkbølger gjennom Vest-Australias tette sykkelmiljø, og han blir nå hyllet av lokale klubber og World Tour-ryttere Jai Hindley (Bora-Hansgrohe) og Luke Durbridge (Jayco AlUla). Det skriver CyclingNews.

"Jeg vil også bare si at vi mistet en veldig god fyr i går, en rytter fra WA, kalt Connor Lambert. Jeg vil sende mine gode vibber og tanker til familien hans og hele WA-sykkelmiljøet, spesielt siden en ganske liten samfunnet, men det er som en stor familie, og jeg er virkelig knust over å høre nyhetene," la Hindley til i et intervju etter løpet på etappe 11 av Tour de France.

Hindley, som for tiden ligger på tredjeplass i Tour de France, delte også en historie på sosiale medier med et bilde av duoen som raste mot hverandre i sine yngre år.

"Det var et privilegium å kjenne deg og kalle deg en venn," skrev Hindley i bildeteksten. Connor Lambert, en ivrig konkurransesyklist gjennom årene, spilte en stor rolle i å trene og veilede unge syklister som en del av South West Academy of Sport (SWAS), som han begynte i i 2011.

Han var 25 år gammel.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.