Ble bitt av familiemedlem: Holdt på å dø

15/06/2023 17:30

Sofie

Nyheter
Foto: HCA Florida Pasadena Hospital
Foto: HCA Florida Pasadena Hospital
En mann holdte nesten på å dø, etter han hadde blitt bitt av et familiemedlem.

Og ja, han ble bitt av et annet menneske, ikke en hund. Under en kamp mellom familiemedlemmer på festen ble Donnie Adams bitt i låret da han forsøkte å gripe inn.

Det er merkelig nok som det er, men det som skjedde etterpå gjorde ting mye verre.

53-åringen, som bor i en forstad til Tampa som heter Riverview, måtte oppsøke legevakten i februar fordi det dukket opp en bump på størrelse med en dollarmynt på beinet hans.

Han ble gitt en stivkrampesprøyte og bedt om å ta en antibiotikakur, men ting ble ikke bedre for ham, og det ble enda mer smertefullt og hovent.

Legen hans, Dr Fritz Brink, sa at benet hans "nesten så ut som et appelsinskall på grunn av hevelsen som var under det."

"På dag nummer tre var beinet hovent, det føltes veldig varmt og jeg hadde problemer med bevegelighet og alt," fortsatte han.

Når det gjelder historien om hvordan han ble bitt, har Brink grunn til å tro på historien om å bli bitt mens han skiller familiemedlemmer. "Han trakk dem fra hverandre, og i prosessen ble han bitt," fortsatte Brink.

"Da jeg så ham på sykehuset, kunne du fortsatt se bitemerkene på låret hans, "Det viste tannmerker. Jeg var veldig overbevist om at han fortalte en sann historie."

Likevel ble ting stadig verre, og Adams ble hastet til en operasjonsstue ved HCA Florida Northside Hospital 19. februar, før en ny operasjon noen dager senere.

Det viste seg at han hadde nekrotiserende fasciitt, ​​en kjøttetende infeksjon som kan være livstruende hvis den ikke behandles riktig. Det er forårsaket når bakterier kommer inn i annet kroppsvev, og det kan være forårsaket av ting som strep-A og bakterier som finnes i vann.

Så da han ble bitt, må det ha gått inn noen bakterier. Det begynte deretter å drepe vev i beinet hans, og spredte seg raskt. Brink sa:

"Ofte enn ikke er det en normal bakterie som lever på huden vår, og de brukte et svakt punkt fra en skade som en inngang."

Legen regner med at Adams utviklet en annen mindre alvorlig infeksjon fra bittet, før den var i stand til å "ta av" dypere i beinet hans.

For operasjonen tror Brink at han fjernet 60 prosent av Adams' venstre lårhud, og – heldigvis – tror han at pasienten hans vil bli helt frisk.

"Jeg ville ha mistet beinet mitt hvis jeg hadde ventet til neste dag basert på hvordan infeksjonen vokste i den regionen," sa Adams.

— Det var en stille storm. Hva som forårsaket partikampen, vil han ikke si.

"Familien er alt, og noen ganger går ting ned i familier," forklarte han.

"Jeg er en troende mann. «Folk kan bli tilgitt, og det er slik jeg føler om det. "Det var en familiebegivenhet som gikk surt mellom to personer, og selv om jeg kom midt oppi det og ble skadet, betyr det ikke at jeg kommer til å hate familien min over dette."

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.