BREAKING: 6 barnehagebarn og flere andre knivstukket i park

08/06/2023 11:24

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politikere har fordømt morgenens angrep da en enslig mann angivelig knivstakk syv personer på en liten lekeplass på Pâquier i Annecy.

Seks barnehagebarn og en voksen har blitt skadet i en masseknivstikking i morges i de franske alpene mens de lekte på en lekeplass.

En enslig mann bevæpnet med kniv angrep en gruppe barn i alderen rundt tre på 9:45 (07:45 GMT) i morges i en park nær innsjøen, en anonym sikkerhetskilde og en lokal tjenestemann fortalte Agence France Presse.

Den ikke navngitte mistenkte «har blitt arrestert takket være sikkerhetsstyrkenes raske respons», tvitret innenriksminister Gerald Darmanin.

Det er holdt ett minutts stillhet i nasjonalforsamlingen, og Frankrikes statsminister Élisabeth Borne er på vei til åstedet.

Darmanin bekreftet angrepet og sa: "Flere personer, inkludert barn, ble skadet av en person bevæpnet med en kniv på et torg i Annecy."

Knivstikkingen skjedde i Pâquier-sektoren, som er en bred esplanade som grenser til Annecysjøen, i byen Annecy i Haute-Savoie-regionen i landet.

Det skriver Mirror.

Han fortsatte: «Avskyelig knivangrep på barn på en lekeplass i Annecy. Vi vet fortsatt veldig lite, men all min støtte til ofrene, pårørende, politi og redning. Med deg i tankene."

Frankrikes innenriksminister, Gérald Darmanin, bekreftet også hendelsen på Twitter, som du kan se nedenfor.

Her i redaksjonen sender vi våre varmeste tanker til de berørte.