Breaking: Så mye har russerne tapt

28/02/2022 12:31

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Russerne har lidd store tap under krigen i Ukraina. Nedenfor kan du se hvor mange soldater og stridsvogner russerne har mistet siden de kom inn i Ukraina.

Det er ingen tvil om at Russlands president Vladimir Putin hadde håpet på et raskt angrep i Ukraina og deretter en rask «seier».

På den annen side har det vist seg mye vanskeligere for russerne å overta Ukraina, som har blitt støttet av det meste av verden.

Så langt har dette ført til store tap for russerne, som i den grad har blitt lammet på militærfronten.

Det ukrainske forsvarsdepartementet har i morges oppdatert klokken 06.00.m. om hvor store skader russerne har pådratt seg så langt. Det skriver mediene Kiev Independent i dag på Twitter.

Så mye russerne har tapt.

Så langt har russerne mistet følgende:

5300 soldater

29 fly

29 helikoptre

191 tanker

816 tanker

3 droner

291 biler

60 tankskip

1 BUK missil system

21 lastebilmontert våpensystem (Graderingssystem)

74 artelleri

5 anti-fly vogner

 

 

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.