Fra 15. mars vil det kun være mulig å konsumere kjøttfrie burgere og plantebasert snacks, ost og bacon på Burger King på Rådhuspladsen i København, i Danmark.
Det opplyser den amerikanske hurtigmatgiganten i en pressemelding.
– Vi gleder oss til å ønske gjester velkommen til vår første plantebaserte restaurant i Danmark. De siste ukene har vi i Sverige og Norge åpnet lignende konseptrestauranter med stor suksess, den danske restauranten er i mellomtiden den største av sitt slag i Skandinavia, sier burgerkjedens landssjef i Danmark, Carsten Lambrecht.
Det er Vegetarslakteren som i samarbeid med Burger King har utviklet den plantebaserte kyllingen og kjøttet som skal se og smake som ‘the real thing’.
Mens den plantebaserte osten er utviklet sammen med Violife.
– Ved å åpne en restaurant som kun serverer plantebaserte og kjøttfrie alternativer, får vi også en god mulighet til å teste produkter som ennå ikke er en del av vår tradisjonelle meny for vår videre produktutvikling og innovasjon i det plantebaserte segmentet, sier Carsten Lambrecht.
Konseptrestauranten vil være åpen i en måned, hvor det kun vil være mulig å konsumere plantebaserte versjoner av kjedens klassikere.
Restauranten åpner onsdag 15. mars kl. 10. De første 100 gjestene får en goodiebag med blant annet unike varer og rabattkort.