Céline Dion kjemper mot en sjelden sykdom: Nå deler søsteren noen positive nyheter

25/10/2023 21:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå deler Céline Dions søster noen positive nyheter.

Celine Dion, en av musikkverdenens mest ikoniske og elskede stemmer, har hatt en fantastisk karriere som strekker seg over flere tiår. I fjor delte hun en trist oppdatering om helsen hennes, noe som skapte bekymring og sjokk blant fansen.

Hun avslørte at hun hadde blitt diagnostisert med "stiff person-syndrom", en sjelden autoimmun nevrologisk lidelse.

"Jeg har slitt med helseproblemer i lang tid, og det har vært vanskelig for meg å møte utfordringene mine og snakke om alt jeg går gjennom. Det gjør meg vondt å kunngjøre at jeg ikke vil være klar til å starte min Europa-turné i februar», sa hun tårekvalte i forbindelse med sykdomsmeldingen.

Oppdatering

Siden den gang har hennes eldre søster, Claudette Dion, holdt fansen oppdatert på helsen til den populære sangeren.

Forrige måned kunne Claudette Dion dessverre si at de ennå ikke hadde funnet noen medisin som virket. Men nå kommer søsteren med positive nyheter.

Ifølge Billed-Bladet sier hun til det franske mediet Showbizz at selv om hennes 55 år gamle søster er alvorlig syk, har hun ikke mistet livsgleden.

«Hun er ikke deprimert i det hele tatt, tvert imot, hun er virkelig full av livsglede», sier søsteren. Claudette Dion gir ingen videre oppdatering om sangerens helse, men hun forteller at Céline Dion har vært i Denver flere ganger for å møte forskere.

Familien krysser fingrene for at de snart finner noe medisin som kan hjelpe henne.