Den lille hunden nekter å forlate gatehjørnet av én spesiell grunn: Nesten alle sitter igjen i tårer når de hører grunnen

22/07/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Den lille hunden nektet å forlate gatehjørnet.

En uke før USAs nasjonaldag, 4. juli, dukket en liten hund ved navn Nugget opp på et gatehjørne i California og forlot naboene lamslått.

Nuggets tilsynelatende ventetid på familien på gatehjørnet førte til at lokale innbyggere trodde at han var blitt forlatt.

Suzette Hall, grunnlegger av Logan's Legacy Dog Rescue, bekrefter mistanken og deler brutalt ærlige ord for The Dodo. Her legger hun ikke skjul på at han må ha blitt forlatt på det hjørnet:

«Han må ha blitt forlatt på det hjørnet fordi han var der og ventet på at familien hans skulle komme tilbake. Han var så håpefull. Men de dukket aldri opp».

Og uansett hva som skjedde i løpet av dagen, kom Nugget alltid tilbake til samme veiskille. Selv når medfølende mennesker prøvde å redde ham, stakk han av, men han ble alltid funnet tilbake på hjørnet sitt om kvelden.

Men så kom 4. juli, og med den fulgte fyrverkeri som ofte kan være skummelt for dyr.

Nugget ble skremt av lydene og prøvde å rømme, men hans lojalitet til gatehjørnet var utrolig og han kom tilbake etter at fyrverkeriet var over.

Etter nesten en uke med Nugget i nabolaget begynte han sakte å innse at det var hjelpere rundt ham. En nabo som jobber med herreløse katter prøvde å vinne hans tillit, og til slutt skjønte Nugget at hun var der for å hjelpe.

Han begynte å besøke leiligheten hennes hvor han ble møtt med mat og omsorg. Nugget hadde funnet en ny venn som var villig til å støtte ham i hans ensomme og forlatte situasjon.

Mens han fortsatt viste sin utrolige lojalitet til gatehjørnet, begynte han nå også å søke hjelp og selskap hos sin venn.

Historien om Nugget minner oss på hvor utrolig sterkt båndet mellom mennesker og dyr kan være, og hvordan en enkel godhet kan forandre livet til en liten trofast hund.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.