Den verdenskjente rapperen Eminem ryktes å være død

13/12/2023 11:00

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var her ryktet oppsto, som siden har blitt avvist.

Eminem har blitt offer for en ny dødshoax på internett, noe som har skapt forvirring og bekymring blant fansen. Dette skriver mediet Daily Express US.

Falske rykter om rapperens død spredte seg raskt på nettet. Hoaxen, som stammer fra en redigering på Wikipedia, ble imidlertid raskt avkreftet.

Foto: Reddit

Feilinformasjonen, som stammet fra en uautorisert redigering av Eminems Wikipedia-side, hevdet at den 51 år gamle artisten hadde gått bort 10. desember 2023.

Skjermbilder av den redigerte siden ble delt på sosial medieplattform X, tidligere kjent som Twitter, noe som førte til trending av hashtaggen #RIPEminem.

Fans av Slim Shady-hitmakeren - hvis egentlige navn er Marshall Mathers III - reagerte med sjokk og lettelse da de oppdaget at nyheten var en bløff.

Mange fordømte svindelens uansvarlige natur og påpekte hvor ufølsomt det er å forfalske en kjent persons død.

Det er ikke første gang Eminem har vært gjenstand for en dødsjuks – med en bisarr nettkonspirasjonsteori som har svirret i årevis som hevder at han har blitt erstattet av en klon.

Han er heller ikke den eneste kjendisen som har vært målet for slike spøk det siste året.

I en mer urovekkende sak ble den virale sensasjonen Lil Tay, som heter Tay Tian, ​​falskt rapportert død 14.

Den falske meldingen på Instagramen hennes ble senere avslørt for å være et hackerangrep og forårsaket traumatiske 24 timer for den unge stjernen.