Disse artistene deltar i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes»

21/08/2024 14:00

Sofie

Nyheter
Foto: Alvin Santos/TV2/NTB
Foto: Alvin Santos/TV2/NTB
Snart kommer den 15. sesongen av «Hver gang vi møtes».

Den 15. sesongen av «Hver gang vi møtes» byr på et sterkt knippe artister: Carola Häggkvist, Ina Wroldsen, Kjartan Lauritzen, Astrid S, Stein Torleif Bjella, Thomas Dybdahl og Jonas Benyoub. Mandag starter innspillingen på Kjerringøy, som ligger utenfor Bodø.

- Hver gang vi møtes» er en bauta i TV 2 og forventningene foran kommende sesong er store. I år gjør vi en ny vri og har med oss den mest folkekjære artisten fra vårt naboland, nemlig Carola. Sammen med Ina, Kjartan, Astrid, Bjella, Thomas og Jonas skal de skape magiske øyeblikk og nye musikkskatter. Vi gleder oss til å vise seerne en ny, sterk sesong med fantastiske artister fra idylliske Kjerringøy utenfor Bodø, sier Trygve Rønningen, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

Artistene som nå snart møtes på Kjerringøy for å starte innspillingen, har alle markert seg på forskjellige måter i musikkverdenen:

Den svenske popdronningen Carola Häggkvist (57) er første svenske artist som deltar i «Hver gang vi møtes».

Carola har vært en fremtredende skikkelse i både pop- og gospelmusikken, og er like elsket i Norge som i hjemlandet. Hun fikk sitt store gjennombrudd i 1983 da hun, som 16-åring, deltok i Eurovision Song Contest med sangen «Främling» og sikret seg en femteplass.

I 1991 vant hun Eurovision med «Fångad av en stormvind». I 2023 feiret Carola sitt 40-årsjubileum som artist, etter å ha opprettholdt en imponerende karriere med en rekke suksessfulle album og singler.

Ina Wroldsen (40) er ikke bare en etablert artist, men også en av Norges mest anerkjente låtskrivere.

Wroldsen startet sin karriere med singelen «If You Could Only See Me» i 2004 og har siden vært aktiv i både solo- og bandprosjekter. Hun har også skrevet låter for internasjonale stjerner og vært mentor i «The Voice» i fire sesonger. Hennes allsidighet som både artist og låtskriver har gitt henne en sentral plass i norsk musikkindustri.

Kjent under artistnavnet Kjartan Lauritzen, har Per Áki Sigurdsson Kvikne (29) gjort seg bemerket med sin unike blanding av pop og hiphop.

Kjartan Lauritzen startet sin musikalske reise i 2014 med låten «Lekeplass» og fikk sitt store gjennombrudd med «Fredag». Siden da har han gitt ut flere populære låter og samarbeidet med blant annet Datarock, Ylvis og DJ MØMØ. Han har også mottatt flere nominasjoner til musikkpriser for sitt arbeid.

Astrid Smeplass (27), kjent som Astrid S, har ikke bare gjort seg bemerket som musiker og låtskriver, men også som skuespiller.

Astrid S fikk sitt gjennombrudd i «Idol» i 2013, hvor hun endte på femteplass. Hun har siden oppnådd stor suksess både i Norge og internasjonalt med hits som «Think Before I Talk» og «Hurts So Good». Med over 550 millioner strømminger på Spotify har hun etablert seg som en av Norges største popstjerner og jobber nå med sitt nye album «Joyride».

Stein Torleif Bjella (56) er en låtskriver, musiker og lyriker med en markant plass i norsk kulturliv.

Siden solodebuten i 2009 med albumet «Heidersmenn» har Bjella blitt hyllet for sine tekster og musikk. Hans siste album, «Nysetmåne», kom ut i 2023 og sikret ham nok en gang Spellemann-nominasjoner. I tillegg bidrar han med musikk til teaterforestillingen «Heil ved» ved Det Norske Teatret.

Thomas Dybdahl (45) er kjent for sin melankolske musikk, som han først slo igjennom med på 2000-tallet.

Dybdahl debuterte som soloartist med albumet «That Great October Sound» og har siden gitt ut flere kritikerroste album, som «Stray Dogs» og «Science». Han har også samarbeidet med jazzbandet In The Country og bidratt til filmmusikk. Hans album «What’s Left Is Forever» ble Grammy-nominert, og han har også vært vokalist i «The National Bank».

Jonas Benyoub (30) - rapper og låtskriver. Jonas Benyoub gjorde seg først bemerket i «X Factor» i 2010.

Han ga ut sin første singel «youm wara youm» i 2017, men det var i 2022 karrieren tok fart og Benyoub utmerket seg med albumet «ZeroLove». Det året vant han by:Larm-prisen for årets stjerneskudd, P3 Gull for årets gjennombrudd, samt en Spellemannpris for årets hiphop.

Han har samarbeidet med blant andre Karpe, Marstein, Isah og svenske Molly Hammar hvor de to sistnevnte medvirket i hans seneste EP «Skulle bare visst». Benyoub var også gjesteartist i siste sesong av «Hver gang vi møtes» med Matoma, og fremførte Vamps «Liten Fuggel».

Den nye sesongen av «Hver gang vi møtes» har premiere i januar 2025 på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Stein Torleif Bjella, Carola Häggkvist, Thomas Dybdahl, Ina Wroldsen, Kjartan Lauritzen, Astrid S og Jonas Benyoub er artistene vi møter i neste sesong av «Hver gang vi møtes». Foto: Alvin Santos / Dan Norrå / Truls Qvale / Nikolai Grasaasen / Synne Sofi Bårdsdatter Bønes / ARmand Nasiri / Sondre Michaelsen

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.