Émile forsvant for 4 måneder siden: Nå er det nye detaljer

29/10/2023 14:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Nå er det nye detaljer.

I snart fire måneder har to år gamle Émile vært savnet fra besteforeldrenes hjem i Vernet, en fjellandsby i Sør-Frankrike. Nå peker nye opplysninger på en 17 år gammel ung mann som en mulig nøkkelperson i saken.

Ifølge fransk BFM TV har en tenåring fra en nabolandsby blitt et sentralt fokus i politiets etterforskning. Både han og foreldrene er innkalt til avhør.

17-åringen er kjent for mindre lovbrudd, blant annet å ha kjørt fort med traktoren gjennom landsbyen. Hjemmet hans, en kort kjøretur fra Émiles siste kjente oppholdssted, har nylig blitt angrepet av politiet.

Ny informasjon tyder på at 17-åringen hadde en heftig krangel med Émiles bestefar dagen da Émile forsvant. En fetter av 17-åringen har fortalt politiet at krangelen oppsto fordi den unge mannen hadde gjort skade på en vegg i besteforeldrenes hus med traktoren sin. Denne versjonen av hendelsene har imidlertid blitt motsagt av andre kilder.

En innbygger i området har rapportert å ha sett en traktor i nærheten av besteforeldrenes hjem morgenen etter at Émile forsvant, noe som kompliserte saken ytterligere.

Politiet har uttalt at de ikke utelukker noen muligheter i etterforskningen og har ennå ikke funnet bevis som tyder på at Émile har vært offer for en forbrytelse.