Emilie Meng-saken sjokkerte hele Danmark: Nå er det nyheter

16/05/2023 17:50

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå er det nyheter i denne forferdelige saken.

Den siste måneden har ord som «32-åringen», «Emilie Meng» og «Filippa-dagen» fylt mye i de danske mediene - og med all rett.

Det er saker som har rystet hele Danmark, og skapt store overskrifter langt utenfor Danmarks grenser.

Og man skal ikke spole tiden langt tilbake, for 26. April holdt dansk politi pressekonferanse om at den 32 år gamle mannen også var siktet for drapet på Emilie Meng, som forsvant tilbake i 2016.

Politiet hadde også funnet bilen 32-åringen eide da Emilie Meng forsvant. En Hyundai i30 ble fanget opp på overvåkingskamera på Korsør stasjon 10. juli 2016.

Bilen var imidlertid ikke i Danmark, men hos en familie i Slovakia som bor 300 kilometer fra hovedstaden Bratislava.

Nå opplyser B.T. at 32-åringens bil er tilbake i Danmark.

Mediene har vært i kontakt med slovakisk politi, og fikk opplyst at bilen ankom Danmark 10. Mai. Bilen er imidlertid ennå ikke undersøkt.

Ifølge krimekspert Peer Kaae hos SE&HØR er det mulig å finne spor etter et offer, selv om det har gått syv år siden personen var i bilen.

– Det klarer man. Spesielt hvis det har vært spor av blod fra Emilie Meng. Blod er nesten umulig å vaske bort, sier han.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.