Endelig: Snapchat kommer med ny funksjon

03/05/2024 13:41

Sofie

Nyheter
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com
Nå kommer Snapchat med ny funksjon.

Snapchat introduserer en ny funksjon som tillater brukere å redigere meldinger etter at de er sendt, ifølge The Verge.

Denne muligheten er imidlertid begrenset til et vindu på fem minutter etter sending, og fungerer bare hvis mottakeren ikke har åpnet meldingen ennå.

Inntil videre er dette privilegiet forbeholdt Snapchat+-abonnenter, som betaler 44 kroner månedlig eller 349 kroner årlig for en rekke tilleggsfunksjoner.

Snapchat+ har allerede oppnådd en brukerbase på 9 millioner, og selv om det ikke er spesifisert når redigeringsfunksjonen vil bli tilgjengelig for alle brukere, har Snap bekreftet at den vil komme.

I tillegg til redigeringsfunksjonen, tilbyr Snapchat en rekke andre nye funksjoner som ikke krever et betalabonnement. Det skriver DinSide.

Disse inkluderer oppdaterte emoji-reaksjoner, en AI-assistent for å lage påminnelser, og muligheten til å generere antrekk for Bitmoji-karakterer ved hjelp av kunstig intelligens.

Det er verdt å merke seg at Snap ikke er alene om å tilby meldingsredigering. Selskaper som Facebook og Apple har nylig lansert lignende funksjoner for sine meldingstjenester, og Google jobber også med å utvikle dette for Android, rapporterer The Verge.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.