Få nordmenn vet dette: Dette er grunnen til at lyden på din iPhone er lav – og hvordan du fikser det

25/09/2023 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hvis du tilfeldigvis har lagt merke til at iPhone-en din er litt roligere enn den pleide å være, og du er usikker på hvorfor – kan det være en ganske grei, men grov grunn.

En roligere høyttaler kan gjøre telefonsamtaler vanskeligere, for ikke å si alvorlig irriterende hvis du vil høre på litt musikk.

Men du trenger kanskje ikke å bytte ut høyttaleren eller telefonen – fordi det faktisk kan være et problem som er ganske enkelt å fikse. Din iPhone kan være en magnet for skitt.

Nyheter om hvor skitne iPhones kan bli ble nylig brakt frem av iDoctor iPhone & Android Repairs, som tok til Facebook for å vise hvordan høyttalerne kan bli tilstoppet med alle slags styggheter.

Verkstedet skrev en video av reparasjonsprosessen: "99 prosent av kundene som ber om å få byttet høyttaleren vil ombestemme seg etter at vi har gjort dette..."

Som du kan forestille deg, gikk den sjokkerende virkeligheten av hva som kan gjøre iPhones mer stillegående enn forventet ikke upåaktet hen.

Som svar på opptakene av teknikeren som forsiktig fjerner skitten med en skarp gjenstand, sa en Facebook-bruker at hvis du vil prøve dette selv, bruk blue-tac i stedet.

De skrev: «Du bør ikke stikke i høyttalerne med noe i det hele tatt... den beste metoden er å bruke blå nål og dytte den forsiktig inn i hullene.

"Trekk den blå pinnen av og gjenta dette til høyttalerne er rene."

Her kan du se hvordan du gjør det.