Får drapstrusler: Bæsja på sovende mann

28/07/2023 22:30

Sofie

Nyheter
Foto: Skjermbilde
Foto: Skjermbilde
Nederlenderen som bæsja på en sovende turist i Arenal mottar drapstrusler.

En 25 år gammel nederlandsk turist som gikk viralt etter å ha blitt filmet da han bæsjet på hodet til en sovende mann i Playa de Palma, har erklært at han er «utrolig lei seg» for sin «ydmykende og ekle handling».

Den unge mannen har tilstått at han har blitt utsatt for en rekke drapstrusler siden videoen kom på sosiale nettverk sist tirsdag.

Siden videoen ble offentliggjort, bekrefter den unge mannen at han knapt har turt å gå ut på gaten.

«Jeg gjorde det, og det er ekkelt, ydmykende, forferdelig. Alt som folk sier er sant, og jeg vil ta det fulle ansvaret, sier han til avisen.

Ifølge nederlandske medier fant hendelsen sted tirsdag rundt klokken 06.30 på den siste dagen av reisen hans.

Turisten var på Mallorca sammen med syv venner for å «ha det hyggelig», noe som involverte store mengder alkohol.

Etter en natt med festing stengte nattklubben de var på og de satte kursen mot strandpromenaden å jakt etter noe å spise.

- Vi satt langs strandpromenaden hvor den sovende mannen lå. Jeg hadde vært våken i 20 timer, men fungerte fortsatt - selv om jeg var ekstremt alkoholpåvirket. Noen ropte «bæsj på ham», så jeg gjorde det, sier 25-åringen, hvis identitet ikke er offentliggjort.

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.