Farmen-profil raser mot TV 2: "Jeg er rasende"

12/10/2023 11:32

Sofie

Nyheter
Foto: TV2/NTB
Foto: TV2/NTB
Nå raser han mot TV 2.

Det kjente TV 2-programmet «Farmen» har gått på skjermer siden 2001, med noen avbrudd her og der.

Denne artikkelen inneholder spoilere fra torsdagens episode av «Torpet».

Programmet på sin 19. sesong på TV 2, ledet av programleder Niklas Silseth Baarli.

Denne gangen flyttet 14 deltakere til Fredheim-gården i Søgne, klare til å leve som for 100 år siden. De skal drive gården sammen, men vil også kjempe mot hverandre.

I tillegg ble programmet «Torpet» lansert for seks år siden. På den gården sjekker det inn tidligere «Farmen»-deltakere og de som ryker ut, for å prøve å komme tilbake til gården.

Inne på «Torpet» sitter tidligere «Farmen»-deltakere Kjell Strand (57), Tine Kornelia Kløv (25) og Bent Inge Høiland Rundevold (28), i tillegg til Christopher Scott (29), som aldri har deltatt i programmet før.

Han er imidlertid sønn av Robert Michael Scott, bedre kjent som «NorwayRob».

Denne sesongen har produksjonen tatt noen grep for å modernisere denne programmet.

Tidligere i «Farmen»-sesongen oppsto en ny tvist, der to av deltakerne måtte pakke sekkene for å hjelpe til med arbeid på engen.

Charlotte Tigerstedt (53) og Bent Inge Høiland Rundevold har tatt utfordringen - som også betyr usikkerhet om de får komme tilbake på gården. Arbeidet i enga var egentlig et besøk på «Torpet».

Etter noen dager på «Torpet» kom sjokkerende nyheter.

«Charlotte og Bent Inge, da dere meldte dere frivillig til å forlate Fredheim, var det en risiko for at dere ikke ville komme tilbake. For å komme tilbake til Fredheim, må dere kjempe dere inn på torpet og overleve her i ukene som kommer».

Dette vakte kraftig reaksjon fra blant andre Høiland Rundevold, som sa han «ville gå amok på det forbanna hønsehuset».

I ettertid skapte tvisten også reaksjon fra den utslåtte deltakeren i både «Farmen» og «Torpet», Per Georg Johansen (63).

Det er kun plass til tre personer på «Torpet», noe som betyr at Kløv må kjempe mot en av «Torpet»-deltakerne. Til slutt ble det bestemt at hun skulle møte Rundevold i kniven.

I intervjuet han ga til Se og Hør gjorde han det klart hva han mente om tvisten som brakte ham til «Torpet».

– Den siden av jeg viser på «Torpet», det er rett og slett en side jeg ikke visste at jeg hadde. At jeg kunne være så sur og nedfor. Alle som kjenner meg sier at jeg ikke er litt meg selv engang! Men det er ikke så rart, for i de tre ukene jeg var der gikk jeg bare rundt og tenkte at jeg jo var blitt lurt trill rundt av TV 2, erkjenner han.

Han har en klar mening om hvordan han har det med TV 2 etter tvisten. For han er fortsatt sint på TV 2 – selv etter at han kom hjem.

– Hvor lenge? Jeg er rasende på TV 2 ennå, jeg. Og det kommer til å vare livet ut. Jeg gleder meg bare til alt dette er over, også håper jeg folk glemmer. Jeg er redd for å bli husket som han idioten som tenkte på fellesskapet, ble kastet ut, mens resten bare kunne sitte der inne og le, sier han til magasinet.