Fire personer arrestert: Holdt kvinne fanget i hundebur

16/08/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Orange County Sheriff's Office
Foto: Orange County Sheriff's Office
En kidnappet kvinne ble holdt fanget i et hundebur.

Fire personer er arrestert og mistenkt for å ha kidnappet en kvinne i 40-årene i Florida, USA. Det skriver New York Post.

Kvinnen skal ha blitt holdt fanget i et hundebur før hun rømte og banket på flere dører i nabolaget for å få hjelp.

Fire personer i alderen 19 til 39 år er pågrepet – tre menn og én kvinne. De er alle siktet for væpnet kidnapping og for å holde kvinnen fanget.

Den ene kvinnen blant kidnapperne er siktet for grov vold med skytevåpen, som politiet sier hun skal ha brukt til å piske offeret mens hun tok henne som gissel.

– Måten skytevåpenet ble brukt på kan ha forårsaket stor kroppsskade eller varig vansiring, sier politiet.

Hensikten med kidnappingen av kvinnen var å få informasjon fra fornærmede, inkludert fornærmedes adresse, for å få tak i en stjålet gjenstand.

Kvinnen ble tvunget inn i en bil mens hun ble truet med pistol. Hun fikk deretter hender, føtter og munn bundet med gaffatape og ble låst inne i et hundebur i en av siktedes hager.

Det er ukjent hvordan offeret rømte og hvor lenge hun ble holdt fanget.

Læs også:

Pensjonist sparte 4000 kroner på å skru av dyrt apparat: Skurken sto i kjelleren Det kan være mye penger å spare ved å sørge for at de strømkrevende apparatene i hjemmet ikke står og bruker bort fra den dyre strømmen. Melinda fikk vite dette da hun oppdaget en enhet i kjelleren som brukte penger.
Advarsel: Drikker du for mye av dette kan det være ekstremt helsefarlig Forskere har oppdaget at det å drikke for mye av dette kan forårsake betydelig skade på leveren.