Flyvertinnene tilbyr det under alle flyreiser: Nå avslører de den pinlige grunnen til at du aldri skal si ja

07/06/2024 15:56

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Ja, det er fristende, men det er bedre å vente til du lander, lyder oppfordringen.

En TikTok-video har skapt oppsikt på sosiale medier, der en flyvertinne har valgt å avsløre de skjulte årsakene til at det kan være en god idé å ikke nyte en kopp kaffe på neste flyreise.

Videoen ble delt av Kevin, et kabinbesetningsmedlem i et amerikansk flyselskap som ofte deler morsomme og interessante øyeblikk fra jobben sin.

I denne spesielle TikTok-videoen deler han imidlertid en betydelig (og litt ekkel) detalj som ikke alle passasjerer er klar over.

Kevin avslørte at det ikke er en god idé å innta te eller kaffe om bord, siden vanntankene sjelden eller aldri blir ordentlig rengjort og dette vannet brukes til å brygge kaffe under flyturen.

"Flykaffe? Ja, jeg er enig. Jeg synes det er ekkelt." Han påpekte imidlertid at selve renseprosessen utgjør et større problem.

Han forklarte: "For meg handler det om hvordan flyvertinnene skal rengjøre kaffekannene. Uansett grunn bør vi ikke helle kaffegrut i avløpet, det skal skylles ned i toalettet."

Han advarte om at når det spyles ned i toalettet, er det fare for at partikler og bakterier spretter tilbake, som potensielt kan havne i kaffekannen og dermed i kaffemaskinen.

Kevin avsluttet med å si: "Så med mindre flyselskapet du reiser med har en espressomaskin, unngå å drikke kaffen."

En nøktern advarsel fra kabinpersonalet har fått passasjerene til å stille spørsmål ved deres valg av drinker under flyreiser.

Hvem hadde trodd at kaffekopper kunne skape så mange bekymringer når du svever 10 000 meter over bakken?

Læs også:

7 grunner til at noen fryser mere enn andre Det er ikke bare vinden og været. Det kan være noen helt spesielle grunner til at du fryser mer enn andre.
Dette lar hun ligge i skoene over natten – så blir skoene på magisk vis som nye En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.